Skönt att sluta tidigt

Hade en lektion idag, började tio och slutade elva så tänkte passa på att plugga och träna idag sedan blir det middag hos mamma.

Brunch

Nu har jag lite bråttom ska nämligen iväg på brunch kl. 11. Det blir hela tjejgänget och vi ska bla diskutera om det blir någon resa tillsammans i sommar. Bilder kommer upp senare idag.


Härliga lördag

Tog en runda på stan med mamma idag. Tyvärr hade jag en sån dag då man provar miljoner klädesplagg utan att något känns rätt. Lyckades i alla fall hitta ett par skor från Vagabond som passar lika bra till kjol som till byxor och en jättesöt klämma från Lindex.


Smoothie

Måste bara tipsa om en jättegod smoothie som jag drack idag. Dessutom är den enkel att göra! Bara mixa jordgubbar banan och lite mjölk.
 




Nytt köpcentrum med samma gamla affärer

Entré i Malmö hade invigning idag och jag var där för att kolla läget. Blev imte imponerad eftersom det innehåller samma affärer som finns på varje köpcentrum i Malmö. Jag tycker man borde satsa mer på att få hit nya kedjor som t.ex. Top Shop (som ligger närmast i Lund). Matvåningen verkade i alla fall bra, hittade en resturang med mat från mellanöstern som jag tyckte såg spännande ut.


Med solen i ögonen

Helg

I helgen tog jag och Gustaf en heldag i Lund med shopping och fika. Hur mysigt som helst! Vi började i stan och hann kolla igenom nästan alla affärer sen åkte vi till Nova Lund eftersom jag tvunget ville dit. Förutom en vit kjol från Top Shop hittade jag en fin balklänning, en ganska enkel men söt. Köpte dock inte den så jakten på den perfekta klänningen fortsätter. 


Gustaf provar skor


Kjol från Top Shop


RSS 2.0