Vilken ska man välja?




Båda två kan köpas här.

Zzz

Nu ska jag gå och lägga mig. Hade en trevlig kväll med G. Vi gjorde hemmalagad pizza, vilket var jättegott, och hade mysigt. Imorgon blir det mer jobb och dejt med tjejerna på kvällen.


I like...

Brun-utan-sol från Joico. Man blir lagom brun och får inga synliga streck. Väldigt bra om man är blek, som jag, och inte vill bli orange utan få en naturlig ton. Minus för den skarpa lukten men den är ändå inte värre än att man
kan stå ut.


  




Plugg Plugg

Har äntligen slutat jobbet och tänkte nu dricka en latte och ta mig i kragen och börja plugga körkortsteori som inte har blivit gjort på länge. Tycker det är en onödigt tjock teoribok och att där står mycket trams som man egentligen inte har någon större nytta av att kunna när man kör. Men men, vad gör man inte. Jag vill ju gärna ta mitt körkort. Ikväll kommer G hit. Ska bli mysigt.

 

God morgon

Sitter nu och jobbar och väntar på att Vakna med The Voice ska börja. Klockan ringde 05:45 idag. Trött!!! Det är snöstorm ute så jag är glad att jag slipper gå ut i alla fall.

Hörs senare. Ha en bra dag!

Ystad saltsjöbad








I helgen var jag var och G på Ystad saltsjöbad. Hur härligt som helst. Vi åt väldigt god middag och frukost och dessutom fick vi massage.

RSS 2.0