Att kika efter i London...



Långklänning från Monsoon.

Så här vill jag klä mig i sommar.





Baka baka

I väntan på G kollar jag Let´s Dance och kränger muffins som jag precis har bakat. Bakade med blåbär, lingon och hallon.



Jag vill ha sommar!






Oj vad jag längtar till sommaren. Här är bilder från Grekland.

Imorgon...

Ha sovmorgon, städa lägenheten och garderoben, jobba och träffa G.


Att kika efter i London...


Korsett från Jane Norman. Till den vill jag ha en vit/ljus kavaj eller jacka och svarta byxor.

I min fullproppade garderob...

Hittar man favoriter från i sommras...


Mina snygga brillor från Karl Lagerfeld.




Snyggt linne som passar bra till slitna jeans.



Sexiga klackar.

Posten för att hämta nya väskan...



Igår beställde jag en nya väska från bagsandfashion och idag trillade den här trevliga lappen ner i brevlådan. Dessutom fick jag mitt nya bankkort. Idag har jag annars varit på stan med mormor och ätit lunch. Sushi! Frågan är nu om man ska orka ta sig ut i snöovädret för att hämta väskan eller vänta tills imorgon.

Update

Som sagt har jag nu tagit mitt körkort! Är mycket glad för det. Jag kan dock inte förstå varför folk tycker att teorin är så svår. Den var väldigt enkel och man borde verkligen klara provet första gången. Men men alla kan ju inte vara lika smarta. När jag klarat körkortet fick jag massa pengar och en berlock till mitt Thomas Sabo armband. Berlocken är en rosa bil, vilket jag tyckte var lite roligt.
    Nästa vecka åker jag och G till LONDON!!! Så himla härligt. Som det ska shoppas! Vi åker på onsdagen och kommer hem på söndagen. Vi ska så klart se allt man måste se när man är i London, shoppa, äta och dricka gott och dessutom ska vi försöka få biljetter till någon musikal. Det kommer bli underbart!



Berlocken från Sabo














Träning

Nu ska jag iväg och träna snart. När jag kommer hem tänkte jag uppdatera bloggen, vilket jag inte gjort på väldigt länge då jag har haft annat att tänka på bl.a. körkortet som jag tog förra veckan. Klarade det första gången! Skönt att slippa göra det igen!

Bye bye så länge

Om du vill göra någon glad

För att göra någon glad krävs egentligen inte så mycket. Ibland kan det räcka med ett "hej" eller bara ett leende. Igår fixade jag en mysig kvällsfika till mamma med varma bullar, te och gott pålägg. Väldigt enkelt men uppskattat.

Jag tycker att alla borde ha som mål att göra någon extra glad idag. Ge en komplimang, bjud på fika eller hitta på något annat trevligt. Det behöver inte kosta massor med pengar.


Nyinköpt


Jean från JC. Även om jag aldrig använder jeans kan det alltid vara bra att ha ett par. Dessutom är det ju aldrig försent att börja använda jeans. Kan vara snyggt till bara ett linne eller en t-shirt.
Kavaj från HM. Snyggt på våren till en klänning.
Shorts. Det är ju inte riktigt säsong för det men jag har alltid så svårt att hitta shorts när det väl är dags så i år passade jag på att köpa ett par tidigt.

RSS 2.0